Belen en foto's

4 januari 2012 - Máncora, Peru

Hi iedereen,

Om te beginnen, een gelukkig 2012. Ons jaar start met nog 2,5 maand reizen te gaan, een goed begin!

De foto's bij het vorige bericht zijn geplaatst. Ze staan weer achterstevoren, lukt niet anders door de matige wireless verbindingen hier. Dus achteraan beginnen.

Hoewel onvergetelijk, toch Belen vergeten te melden in het vorige bericht. Belen is een dorp (krottenwijk) bij Iquitos aan het water. Een deel van het dorp drijft en gaat nu stijgen (het regenseizoen is in december begonnen). Het andere deel waar wij geweest zijn komt onder water te staan. De huizen hebben dan ook een ingang op de tweede verdieping, die per kano te bereiken zijn. Op de foto's is ook te zien tot waar het water nu staat. Het deel dat wij bezochten is een markt. Toen we onder begeleiding van een local over de markt liepen, zagen we dat er een politieagent voor ons liep en een achter ons. Best wel relaxed, behoorlijke armoede daar namelijk. En zeker het gedeelte met barretjes best wel guur. Indrukwekkend om daar rond te lopen. We durfden niet terug om er in de avond een biertje te gaan drinken...

Liefs,

Annick en Luc

1. Eric Tip:
    23 januari 2012
    Hola Annick,

Gaat het goed met jullie? In NL slecht weer en hard aan het werk bij Rabo Int. hahaha
    Veel plezier, Gr, Eric